Gå-hjem-møde: Smarte værktøjer til landskabsarkitekter

Skrevet 16.1.2020

Smarte værktøjer til landskabs-design med BIM & GIS

MikroGraf inviterer til møde om smarte værktøjer til landskabsarkitekter

Tirsdag den 18. februar 2020 inviterer MikroGraf i samarbejde med Vectorworks til Gå-hjem-møde om smarte værktøjer til landskabsarkitekter. Deltag og se hvordan du kan forbedre dine arbejdsgange i et integreret program til alle faser i projekterne.

Landskabsdesign i ét integreret program

Vi er stolte over at kunne præsentere Erik Gilbey, Product Marketing Manager for the Landscape industries at Vectorworks Inc. Eric er ud over at være landskabsarkitekt med ansvar for Vectorworks Landmark netop blevet valgt som formand for den amerikanske landskabsarkitektforening.

Vectorworks Landmark er designet specielt til landskabsarkitekter og kan støtte dig i alle aspekter af design, analyse, dokumentation og præsentation. Og naturligvis er Vectorworks Landmark på forkant med BIM og har integreret support for GIS.

Program

Præsentation af arbejdsgangene i Vectorworks Landmark fra tidligere design-ideer til færdige planer og visualiseringer. Vectorworks Landmark har værktøjer specielt indrettet til design og planlægning af have- og landskaber f.eks. terrænmodellering, beplantning, belægninger, kunstvanding og rapportering i plantelister mm.

Pause

Præsention af de nye og unikke funktioner i Vectorworks Landmark på et specifikt projekt: Triangle Park (CH). Glæd dig til at opleve auto-justering af belægninger i 3D, ‘live data’ visualisering, walkthrough animationer, GIS forbedringer, og forbedret BIM filudveksling via IFC og RVT og meget mere.

Q & A

På mødet bydes på et lettere traktement.

Gratis Gå-hjem-møde med MikroGraf
Tid: Tirsdag den 18. februar 2020, kl 15.30 – 18.30.
Sted: Akademikerhuset, Peter Bangs Vej 30, Frederiksberg.
Pris: Gratis.
Tilmelding: via dette link.